+30 6945463801 Αθήνα, Αττική
hero image
 

Θεραπεία  και τέχνη, το μυαλό και το σώμα, η αναλυτική διαδικασία και η διαισθητική διαδικασία, έχουν σταδιακά κατακερματιστεί κατά τη διάρκεια των αιώνων, δημιουργώντας ένα σχίσμα στη ζωή, την ύπαρξη και τη συνολική αντίληψη της ανθρωπότητας προκαλώντας έτσι δυσαρμονία σε πολλούς και πολλά. Αυτό που βιώνουμε πολύ συχνά σήμερα, είναι μια σύγχυση/συμφόρηση, έναν αποσυντονισμό, μια αποκοπή από τη φύση, τον σκοπό μας, την φυσική και την συμπαντική μας υπόσταση.

Λόγω της υπερβολικής και χαοτικής πληροφορίας που δεχόμαστε και αναπαράγουμε, δίχως να έχουμε εκπαιδευτεί / μυηθεί όσον αφορά τα ενεργειακά μας σώματα και την ενεργειακή αλληλεπίδραση μας με τον κόσμο μέσα μας και γύρω μας, επιβαρύνουμε τα σώματα μας και το νοητικό μας και αν δεν αναζητήσουμε τρόπους επαναφοράς, καταλήγουμε να εκδηλώνουμε κάποια παθολογία ή σύμπτωμα στο πεδίο μας.

 


 

Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι πριν μια ασθένεια, μία δυσαρμονία, εμφανιστεί στο φυσικό σώμα, πρώτα υπάρχει στο αυρικό πεδίο, στο ενεργειακό μας σώμα δηλαδή. 

Όλες οι πρακτικές ενεργειακών θεραπειών αξιοποιούν αυτό το ενεργειακό πεδίο, διοχετεύοντας ενέργεια, καθαρίζοντας, φορτίζοντας και εναρμονίζοντας  το ενεργειακό πεδίο ώστε να δοθεί το μέγιστο της ωφέλιμης ενέργειας που χρειάζεται η κάθε περίπτωση. 

Η έκταση και η συχνότητα της θεραπείας εξαρτάται ανάλογα την περίπτωση. 

Η ποιότητα της θεραπείας εξαρτάται τόσο από την δεκτικότητα και συνεργασία του δέκτη όσο και από την ‘αγνότητα’ του ανθρώπου (θεραπευτή), που εφαρμόζει την πρακτική.