+30 6945463801 Αθήνα, Αττική
hero image


ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΤΟ ΝΟΥ & ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

 


 

S.R.T ή ΘEΡΑΠΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ

Η μέθοδος  S.R.T., συντομογραφία του SPIRITUAL RESPONSE THERAPY, αναπτύχθηκε από τον Robert E. Detzler (1926-2013) ως μία μέθοδος καθαρισμού αρνητικών πεποιθήσεων και προγραμμάτων. Πολύ συχνά βρίσκουμε τον εαυτό μας να επαναλαμβάνει αρνητικά μοτίβα συμπεριφοράς και σκέψης που μας εγκλωβίζουν κυριολεκτικά.

Ο Ντέτζλερ μας λέει πως δημιουργούμε, κληρονομούμε και συλλέγουμε ενέργειες και κατά τη διάρκεια της ζωής και του βίου μας αλλά και πριν από τη γέννηση μας. Αυτές οι ενέργειες λειτουργούν ως εμπόδια & φραγμοί, που μπορεί να προέρχονται από διανοητικούς προγραμματισμούς, περιορίζοντας τα συστήματα πεποιθήσεων μας, αποθηκεύοντας τραύματα, συνειδητά και ασυνείδητα μέσα από εμπειρίες αλλά και φορές τα ‘φέρνουμε’ κατά τη γέννηση μας. Αποτελούν αόρατα ενεργειακά κομμάτια μας που μας κρατάνε πίσω και είναι συχνά τα εμπόδια προς την ευδαιμονία στη ζωή μας. 

Με το S.R.T. μπορούμε να απελευθερωθούμε από αυτές τις στάσιμες αποφρακτικές ενέργειες στη ζωή μας, ανοίγοντας τον δρόμο προς την επιτυχία, την ευτυχία και μια συνεχόμενη ανοδική εξελικτική ροή. 

 


 

Μια συνεδρία SRT διεξάγεται χρησιμοποιώντας ένα εκκρεμές και ειδικά γραφήματα με βάση μία συγκεκριμένη μεθοδολογία που μας έδωσε ο Ντέτζλερ. Διατηρούμε πάντα συνεχή σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό μας. Ο Ανώτερος Εαυτός μας έχει πρόσβαση σε όλο μας τον ψυχισμό και ενεργοπληροφοριακά πεδία και γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι είναι το καλύτερο για εμάς.

Μπορεί και μας βοηθάει να απαλλαχθούμε απ’ ότι δεν εξυπηρετεί τον ανώτερο σκοπό μας αρκεί να το ζητήσουμε. Με αυτόν τον τρόπο καθαρίζοντας αυτές τις ενέργειες, έλκουμε περισσότερο φως δημιουργώντας έτσι πιο ευνοϊκές συνθήκες στην ζωή μας.

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας ερευνούμε και προηγούμενες ζωές ώστε να εντοπιστούν οι ρίζες των φραγμών, εμποδίων και αρνητικών πεποιθήσεων μας. Στη συνέχεια ζητάμε να  καθαριστούν και να αντικατασταθούν με θετικές ενέργειες και πληροφορίες (θετικές δηλώσεις / λέξεις κλειδιά). 

Μία γενική-ολική εκκαθάριση (60’-120’), συνιστάται πάντα την πρώτη φορά και στη συνέχεια κάποιος μπορεί να δουλέψει για συγκεκριμένα θέματα μεμονομένα (25’-60’), που τον απασχολούν.
Πριν καλέσετε καλό είναι να γνωρίζεται πάνω κάτω που θα θέλατε να εστιάσουμε για αρχή.

Μια βοηθητική λίστα είναι η ακόλουθη:
Θέματα υγείας: οποιεσδήποτε αλλεργίες, φοβίες, επαναλαμβανόμενα σωματικά προβλήματα, σωματικοί πόνοι, εμμονές, εξαρτήσεις.
Θέματα Οικονομικά, Επαγγελαμτικά, προκλήσεις σταδιοδρομίας: τυχόν επαναλαμβανόμενα μοτίβα που εμποδίζουν την ευημερία.
Σχέσεις:  Άτομα με τα οποία μπορεί να έχετε διενέξεις, ΄ψυχικά’ βάρη λόγο δυαρμονικών σχέσεων, δυσκολίες με γονείς, αδέλφια, σύζυγο, παιδιά, αφεντικό, άλλους.

 


 

Επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω μηνύματος ή τηλεφώνου για περισσότερες πληροφορίες.
 (Σημείωση: κατά τη διάρκεια των περιορισμών του COVID οι συνεδρίες προσφέρονται μόνο εξ αποστάσεως).
 
Το 2019 ολοκλήρωσα την Βασική & Προχωρημένη Εκπαίδευση στο S.R.T., με την κ. Α.Παπαδάτου.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: ΟΥΣΟΥΙ ΡΕΪΚΙ

Το Ρέικι είναι μια ιαπωνική τεχνική ενεργειακής θεραπείας. Η λέξη σημαίνει ‘θεϊκή/συμπαντική ενέργεια’. Η κυρίαρχη μορφή Ρέικι που ασκείται σήμερα παγκοσμίως είναι το Ρέικι Usui και μας δώθηκε προφορικά για πρώτη φορά το 1922 μετά από μία βαθιά πνευματική εμπειρία, του Ιάπωνα Βουδιστή Δρ Μικάο Ουσούι (1865-1926).

Για μένα το Ρέικι ήταν η πρώτη και εισαγωγική ενεργειακή θεραπεία που μυήθηκα το 2005 και την αγαπώ για την απλότητα και αποτελεσματικότητα της.
Το Ρέικι είναι παντού γύρω μας και διοχετεύοντας ενέργεια από το κβαντικό πεδίο, μια θεραπεία Ρείκι μόνο καλό μπορεί να μας κάνει. Μια ήπια αλλά βαθιά, ενεργειακή θεραπευτική μέθοδος, με ή χωρίς φυσική επαφή. Το Ρέικι βασίζεται στην πεποίθηση ότι κάθε δυσφορία που εκδηλώνεται στο φυσικό μας σώμα, εμφανίζεται ως ένα ενεργειακό «αποτύπωμα», στο αιθερικό μας σώμα αρχικά. Με τον καιρό, εάν δεν αντιμετωπιστούν τα ενεργειακά ζητήματα, τα συμπτώματα θα εμφανιστούν τελικά και στη φυσική σφαίρα της ζωής του ατόμου, συχνά ως παθολογία.

Σε μια συνεδρία Ρέικι, ο δέκτης ξαπλώνει πλήρως ντυμένος και θεραπευτική ενέργεια διοχετεύεται σε σημεία στο σώμα του μέσω της παλάμης των χεριών μου. Το Ρέικι είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό και ανακουφιστικό. Καθώς το σώμα λαμβάνει ενέργεια την διοχετεύει στα σημεία που έχει ανάγκη και έτσι διευκολύνει και ενεργοποιεί την επούλωση και αυτοθεραπεία. Βοηθάει σε θέματα συναισθηματικά, παθολογικά και ψυχολογικά.

Είναι μια ενεργειακή θεραπεία που συνδυάζεται θαυμάσια με κάθε άλλη. Σε πολλά νοσοκομεία στο εξωτερικό υπάρχει και δίνεται σε ασθενείς ως συμπληρωματική θεραπεία με εκπληκτικά αποτελέσματα καθ’ όλη την διάρκεια μιας νοσηλευτικής θεραπείας. 

Το οφέλη του Ρέικι είναι πολλά, εδώ σας καταθέτω ορισμένα:
♦ Απελευθέρωση του στρες & σωματικής έντασης
♦ Εκκαθάριση νοητικής συμφόρησης / ομίχλης
♦ Μείωση των κρίσεων πανικού
♦ Ανακούφιση από σωματικούς πόνους, πονοκεφάλων, προεμμηνορροϊκού συνδρόμου
♦ Προωθεί μια αρμονική και ισορροπημένη καθημερινότητα
♦ Διάλυση ενεργειακών αποκλεισμών
♦ Βοηθάει σημαντικά στην επούλωση των ψυχοσυναισθηματικών τραυμάτων 
♦ Προσφέρει υποστήριξη μικρών ή σημαντικών αλλαγών στη ζωή 
♦ Λειτουργεί ακόμα και ως φυσικό αντι-γηραντικό
♦ Εφαρμόζεται σε ζώα και φυτά με εκπληκτικά αποτελέσματα, καθώς και σε χώρους που ίσωςχρειάζονται ενεργειακό καθαρισμό και θετική ενεργειακή φόρτιση.

Επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω μηνύματος ή τηλεφώνου για περισσότερες πληροφορίες.

(Σημείωση: κατά τη διάρκεια των περιορισμών του COVID οι συνεδρίες προσφέρονται μόνο εξ αποστάσεως).

Έλαβα: USUI REIKI RYOHO Level I το 2005, Level II Okuden το 2011, USUI SHIKI RYOHO Master Reiki Level III το 2019.