+30 6945463801 Αθήνα, Αττική
hero image
 
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 

Η ενέργεια είναι παντού γύρω μας. Στην πραγματικότητα είναι αυτό από το οποίο είμαστε φτιαγμένοι. Ονομάζουμε αυτήν την ενέργεια ως Αιθέρας, Οργόνη, βιοενέργεια, Βις Βιτάλις, Πράνα, Τσι, σε διάφορες παραδόσεις και διδασκαλίες. Είναι αυτή η καθολική δύναμη από την οποία όλα δημιουργούνται και από την οποία διατηρείται η ζωή. Συνήθως δεν μπορούμε να τη δούμε ή να την ακούσουμε, αλλά «ξέρουμε» πως είναι εκεί.

Μπορούμε να τη μετρήσουμε στο κβαντικό πεδίο (Hertz), ακόμη και να τη διαμορφώσουμε σε κάποιο βαθμό.
Μπορούμε να νιώσουμε τις ιδιότητες ανάλογα με τη φόρτιση (αρνητική / θετική). Είναι παντού. Είναι άπειρη, αστείρευτη και στην διάθεσή μας και μπορούμε να την χρησιμοποιούμε ως δώρο της ύψιστης ευφυίας, για το ύψιστο καλό στη ζωή μας.

Ο Νίκολα Τέσλα (1856-1943), μια σύγχρονη ιδιοφυΐα, μας είπε ότι:
«Αν θέλουμε να βρούμε τα μυστικά του σύμπαντος, πρέπει να σκεφτούμε από την άποψη της ενέργειας, της συχνότητας και της δόνησης».
Ο Νίκολα Τέσλα βρήκε τρόπους να αντλεί ενέργεια από τον αιθέρα (οργόνη) δίνοντας λύσεις για ελεύθερη ενέργεια για να ζούμε αρμονικά με τη φύση και έχοντας αρμονική υγεία. Ελπίζουμε να δούμε το έργο του να αναπτυχθεί και να μοιραστεί για το καλό της ανθρωπότητας, κατά τη διάρκεια της ζωής μας.

 

Oι σκέψεις δημιουργούν κύματα ενέργειας, σαν ηλεκτρικά ρεύματα πέρα από το ενεργειακό μας πεδίο (η τηλεπάθεια βασίζεται σε αυτή την λειτουργία, η προσευχή, ο διαλογισμός κα.). 

Ο Carl Jung χαρακτήρισε όλες αυτές τις εκπορευόμενες σκέψεις ως «Συλλογικό ασυνείδητο». Όταν αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι τα πάντα πρώτα υπάρχουν ως ενέργεια, πριν την όποια εκδήλωση τους στο μορφικό πεδίο, φυσικά μας γεννιέται η επιθυμία για περισσότερη συνειδητότητα και παρουσία στη ζωή μας. Στη κάθε στιγμή μας.

 


432Hz

Είναι γνωστό πως τα 432Hz είναι η ιδανική συχνότητα για όλα τα ζωντανά όντα στη γη.
Ο καρδιακός παλμός του πλανήτη μας είναι συντονισμένος στα 432Hz.
Τα 432 Hz, γνωστό και ως Verdi's A με τους μουσικόφιλους και διαβασμένους, ήταν το πρότυπο συντονισμού της μουσικής πριν από τον σημερινό συντονισμό των 440 Hz. 
Τα 432 Hz θεωρείται ευρέως ανώτερος συντονισμός που καθιστά τη μουσική πιο ευχάριστη στην ακρόαση και έχει θετική επίδραση στο ανθρώπινο μυαλό και σώμα. Είναι επίσης μια συχνότητα στην οποία το φυσικό μας περιβάλλον μας ανθίζει και ευδοκιμεί.

Η Αυστριακή ιδιοφυΐα και οραματιστής, Rudolf Steiner (1861-1925) είχε πει:
«Η μουσική που βασίζεται στην C=128 Hz,  (Α=432Ηz), θα υποστηρίξει την ανθρωπότητα στην πορεία της προς την πνευματική ελευθερία. 
Το εσωτερικό αυτί του ανθρώπου είναι χτισμένο στην C = 128 Hz.»

Είναι τουλάχιστον ενοχλητικό, όταν συνειδητοποιεί κανείς πως το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής που δημιουργήθηκε και παίζεται τα τελευταία εκατό χρόνια και περισσότερο, είναι συντονισμένο με τη συχνότητα αποσυναρμολόγησης των 440Hz. Αυτή η συχνότητα έχει αρνητικό αντίκτυπο στο μυαλό μας, στη συνείδησή μας, στις φυσικές μας ενέργειες και δονήσεις και στην πνευματικότητα μας. 

 


Αρμονία & Ίαση            

Η θεραπεία  και η τέχνη, το μυαλό και το σώμα, η αναλυτική διαδικασία και η διαισθητική διαδικασία, έχουν σταδιακά κατακερματιστεί κατά τη διάρκεια των αιώνων, δημιουργώντας ένα σχίσμα στη ζωή, την ύπαρξη και τη συνολική αντίληψη της ανθρωπότητας προκαλώντας έτσι δυσαρμονία σε πολλούς και πολλά. 
Αυτό που πολύ συχνά βιώνουμε σήμερα, είναι μια σύγχυση, μία συμφόρηση, έναν αποσυντονισμό, μια αποκοπή από τη φύση, τον σκοπό μας, την φυσική και την συμπαντική μας υπόσταση και αυτό μας καθιστά σε δυσαρμονία με το φυσικό περιβάλλον της γης και του κόσμου μας.
Λόγο της υπερβολικής και χαοτικής πληροφορίας που δεχόμαστε και αναπαράγουμε, δίχως να έχουμε εκπαιδευτεί / μυηθεί όσον αφορά τα ενεργειακά μας σώματα και την ενεργειακή αλληλεπίδραση μας με τον κόσμο μέσα μας και γύρω μας, επιβαρύνουμε τα σώματα μας και την νόηση μας και αν δεν αναζητήσουμε τρόπους επαναφοράς, καταλήγουμε να εκδηλώνουμε κάποια παθολογία ή σύμπτωμα στο φυσικό πεδίο στη ζωή μας.

Γνωρίζουμε πως ενώ το φυσικό σώμα μπορεί να εκδηλώσει κάποια ασθένεια, το ενεργειακό μας αποτύπωμα (το φωτεινό μας σώμα ή Blueprint), παραμένει ακέραιο, ενώ χρήζει κάθαρσης και συντονισμού συχνά όταν δεν είμαστε κοντά στη φύση ή σε έναν φυσικό ρυθμό και τρόπο ζωής. Παρατηρήστε πώς νοιώθετε μετά από ένα 24ώρο στην φύση, μακριά από τεχνητούς ήχους και επιβαρυμένα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και θα το διαπιστώσετε πολύ γρήγορα. 

Όλες οι πρακτικές ενεργειακών θεραπειών αξιοποιούν αυτό το ενεργειακό πεδίο, διοχετεύοντας ενέργεια, καθαρίζοντας, φορτίζοντας και εναρμονίζοντας το φωτεινό μας σώμα, ή αλλιώς την αύρα, ώστε να δοθεί το μέγιστο ωφέλιμης ενέργειας που χρειάζεται ο δέκτης κάθε φορά. Έτσι, με την σταδιακή επαναφορά της αρμονίας του πεδίου μας, ακολουθεί η ίαση. 

Όλα εκπέμπουν ενέργεια, γιατί όλα είναι από ενέργεια, όλα. Είμαστε λοιπόν ότι ακούμε, σκεφτόμαστε, απορροφούμε και εκπέμπουμε. Επομένως, όλοι χρειαζόμαστε τακτικά συντονισμό και εναρμόνιση. 
Η ηχοθεραπεία επαναφέρει τυχών δυσαρμονίες στο φυσικό και ενεργειακό μας σώμα μας, με έναν απαλό, μη παρεμβατικό τρόπο. 
Και καθώς αλλάζουμε και εναρμονιζόμαστε εμείς, αλλάζει και εναρμονίζεται ο κόσμος γύρω μας. 

 

 


ARMONΙASIS Αρμονικές Ενεργοποιήσεις