+30 6945463801 Αθήνα, Αττική
hero image
 

Η χαρά, η υγεία και η αφθονία είναι γενετήσια δικαιώματα όλων μας. 

Ο συγχρονισμός με τη ροή της ζωής, μας ευθυγραμμίζει αρμονικά με την εσωτερική μας ισορροπία και δύναμη.
Tότε και μόνο τότε έχουμε πρόσβαση σε όλο το φάσμα των δυνατοτήτων μας και έτσι μπορούμε να δημιουργούμε την ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. 
Αν αυτό σημαίνει πως κάποιες φορές χρειάζεται να απαλλαχθούμε από συνήθειες ή πεποιθήσεις που μας εγκλωβίζουν και κρατάνε εκτός ροής, έχουμε τα εργαλεία να το τολμήσουμε.

Το ARMONIASIS (Αρμονία & Ίασης), δημιουργήθηκε με σκοπό να σας βοηθήσει να ‘περάσετε’ στη συχνότητα που πραγματικά εκφράζει την αλήθεια σας. 
Εδώ θα βρείτε ολιστικές θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να διεγείρετε μια αλλαγή στην τρέχουσα κατάσταση της ζωής σας και να διατηρήσετε την συχνότητα σας ψηλά!

Πολλές φορές αντιλαμβανόμαστε πως κάτι πρέπει να αλλάξει, όμως νομίζουμε πως δεν ξέρουμε τι. Άλλοτε, ενώ μας έχει κουράσει ένα μοτίβο στη ζωή μας, νοιώθουμε πως δεν έχουμε την δύναμη ή τα αποθέματα για μια αλλαγή. 
Οι αλλαγές είναι σχεδόν πάντοτε ωφέλιμες, όμως δύσκολες να υλοποιηθούν και συχνά χρειάζεται μια πιο σφαιρική/ολιστική προσέγγιση.  
Και όταν λέμε σφαιρική, είναι γιατί γνωρίζουμε πως η σκέψη (ενέργεια) γεννά την επιθυμία (το συναίσθημα), που ταξιδεύει (στο κβαντικό πεδίο) μέχρι να δημιουργηθούν οι συνθήκες (ενεργοποίηση), ώστε να υλοποιηθεί (φυσικό σώμα και 3-διάστατο πεδίο
αυτό το οποίο σκεφτήκαμε ή επιθυμήσαμε..

 

Όλες οι θεραπείες στο ΑRΜΟΝΙASIS έχουν επιλεχθεί με σκοπό να σας στηρίζουν σε κάθε πεδίο και στάδιο της ζωής σας: Σωματικό, Συναισθηματικό/Νοητικό και Ενεργειακό. 

Συνεχώς βιώνω, πως όταν είμαστε εναρμονισμένοι, συνδεδεμένοι και ενεργοποιημένοι (θετικά φορτισμένοι), όλα στην ζωή μας είναι εφικτά! Ζήτα και θα σου δοθεί λοιπόν! 

 


 

Καλώς ήρθατε στο Armoniasis!