+30 6945463801 Αθήνα, Αττική
hero image
 

Η ενέργεια είναι παντού, γύρω μας και μέσα μας. Στην πραγματικότητα είναι αυτό απ’ το οποίο είμαστε όλοι και όλα φτιαγμένοι. 

Tην αποκαλούμε Αιθέρα, Οργόνη, βιοενέργεια, Βις Βιτάλις, Πράνα, Τσι, σε διάφορες παραδόσεις και διδασκαλίες. Είναι αυτή η καθολική δύναμη από την οποία όλα δημιουργούνται και υπάρχουν, γεννιούνται και επιστρέφουν. 

Συνήθως δεν μπορούμε να τη δούμε ή να την ακούσουμε, αλλά «ξέρουμε» πως είναι εκεί. Μπορούμε να τη μετρήσουμε, ακόμη και να τη διαμορφώσουμε σε κάποιο βαθμό. Μπορούμε να νιώσουμε τις ιδιότητες της ανάλογα με τη φόρτιση (αρνητική / θετική / ουδέτερη).  Είναι άπειρη και αστείρευτη και μπορούμε να την χρησιμοποιούμε ως δώρο της ύψιστης ευφυίας, για το ύψιστο καλό στη ζωή.
Oι σκέψεις δημιουργούν κύματα ενέργειας, σαν ηλεκτρικά ρεύματα πέρα από το ενεργειακό μας πεδίο (η τηλεπάθεια βασίζεται σε αυτή την λειτουργία). 

Ο Carl Jung χαρακτήρισε όλες αυτές τις εκπορευόμενες σκέψεις ως «Συλλογικό ασυνείδητο ». Όταν αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι τα πάντα πρώτα υπάρχουν ως ενέργεια, πριν την όποια εκδήλωση τους στο μορφικό πεδίο, φυσικά μας γεννιέται η επιθυμία για περισσότερη συνειδητότητα και παρουσία στη ζωή μας. Στην κάθε στιγμή.