+30 6945463801 Αθήνα, Αττική
hero image


Για νοητική, συναισθηματική και σωματική χαλάρωση και στοχασμό.
 

Οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί και οραματισμοί είναι ένας ακόμα τρόπος για την απελευθέρωση του στρες και της έντασης, δίνοντας στο σώμα και το μυαλό την ευκαιρία να ευθυγραμμιστούν, να χαμηλώσουν τις εντάσεις ώστε να ενεργοποιήσουν μια πολύ βαθιά θεραπεία αρχίζοντας μια σειρά από διάφορες διαδικασίες αποκατάστασης.
 

Ο διαλογισμός και ο οραματισμός με τακτική πρακτική φέρουν μεγάλη βοήθεια σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο δε συνδυασμός με άλλες θεραπείες καθώς και με τη προσευχή, φέρνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για όποιους αναζητούν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους. 

 

Κάποια Οφέλη του Διαλογισμού και του Οραματισμού:
♦ Μείωση της αρτηριακής πίεσης και του καρδιακού ρυθμού
♦ Μείωση του άγχους και της κατάθλιψης
♦ Καλύτερη σύνδεση και σχέση με το σώμα σας
♦ Καθαρισμός από περιττές και ακατάπαυστες σκέψεις, μεγαλύτερη νοητική διαύγεια, συγχρονισμός των δύο ημισφαιρίων
♦ Ενεργοποίηση των μηχανισμών αυτοθεραπείας
♦ Εστίαση σε πραγματικούς στόχους 
♦ Πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες από ανώτερα πεδία 
♦ Καλύτερη ποιότητα της ζωής και εναρμόνισης με το περιβάλλον και τη ζωή
♦ Μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ψυχική ευημερία

 Μουσική, ήχοι, παρατήρηση της αναπνοής, απαλά τεντώματα, κινήσεις, μουρμουρητά, τραγούδι και περπάτημα, μπορούν να ενσωματωθούν σε έναν διαλογισμό ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Κάποιοι τύποι διαλογισμών που προφέρονται:

Στοχαστικοί διαλογισμοί αγάπης:
βοηθούν να οραματιστείτε τη ροή της αγάπης στη ζωή σας, όπως με μέλη της οικογένειας σας, φίλους και άλλους, ομάδες, μέρη ή περιστάσεις που μπορεί να παρουσιάζουν μια πρόκληση για εσάς.

Ευγνωμοσύνης:
αυξήστε τη θετικότητα και την ευημερία σας μειώνοντας το άγχος και το στρες, καλλιεργώντας τη θεραπευτική δύναμης της ευγνωμοσύνης στη καθημερινότητα σας αρχίζοντας από το εδώ και τώρα.

Μάντρα ή Τραγουδιστοί:
χρησιμοποιώντας μια λέξη, φράση, πρόταση ή θετική δήλωση  επαναλαμβάνεται ρυθμικά, ώστε να βρείτε την εστίασή σας. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε νοητική ηρεμία και αυξάνονται τα θετικά συναισθήματα, φορτίζοντας το ενεργειακό σας πεδίο σας με θετικά ιόντα, καθώς οι λέξεις εκπέμπουν ενέργεια.

Ευαισθητοποίησης:
με την παρατήρηση των σκέψεων, των αισθήσεων και των συναισθημάτων μας χωρίς κρίση, επιτρέπουμε σε ότι υπάρχει απλώς να υπάρχει, με πλήρη αποδοχή και χωρίς να εμπλεκόμαστε συναισθηματικά. Απλώς αναγνωρίζουμε τη ζωή, τον κόσμο και τον εαυτό μας, όπως είναι, διευρύνοντας την αίσθηση της αντίληψής μας, την αταραξία και την υπομονή.

Οραματισμοί:
σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για ευκαιρίες υψηλής απόδοσης, όπως αθλητικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και διαπραγματεύσεις και πολλά ακόμα.

Σαρωτικοί:
μετακινώντας την προσοχή μας διαδοχικά πάνω στο σώματός μας, παρατηρώντας, απελευθερώνουμε εντάσεις,  χαλαρώνοντας τους μύες, τα οστά και την αναπνοή μας κερδίζοντας αναζωογόνηση και αυτογνωσία.

Περιπατητικοί:
σας βοηθούν να γίνετε πιο παρόν, στην κάθε παρούσα στιγμή, είτε περπατάτε στην πόλη είτε στο δάσος. Αυτή η τεχνική είναι ο τέλειος τρόπος συγχρονισμού του μυαλού και του σώματός σας. 


 

 


Θεραπευτική Χαλάρωση

Η χαλάρωση είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη σε περιπτώσεις υψηλού στρες, συναισθηματικού / ψυχικού τραύματος και τάσης μη-γείωσης.

Μια απλή, όμως βαθιά θεραπευτική θεραπεία με τα ακόλουθα οφέλη:
♦ Ισορροπεί το νευρικό σύστημα και τα ημισφαίρια του εγκεφάλου
♦ Συντονίζει το σώμα με τους φυσικούς του κύκλους
♦ Δημιουργεί ζωτικές συνδέσεις στο σώμα
♦ Προωθεί την επούλωση των τεταμένων τενόντων, των μυών και των συνδέσμων
♦ Ισορροπεί το άγχος και το στρες
♦ Χαλαρώνει την ένταση των μυών
♦ Ανοίγει ενεργητικά μονοπάτια, επιφέροντας ανακούφιση  σε πόνους 
♦ Προάγει την ομοιόσταση στο σώμα
♦ Καθαρίζει & εναρμονίζει το αυρικό πεδίο (την αύρα).

Μια θεραπεία βελτιώνει την πνευματική διαύγεια, την εστίαση και τις γνωστικές λειτουργίες. Είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να εναρμονίσουμε τα ενεργειακά μας σώματα και τα εγκεφαλικά ημισφαίρια και να φέρουμε όλη μας την παρουσία στο εδώ και τώρα. 

Η χαλάρωση συνδυάζεται άριστα  με διαλογισμό/οραματισμό καθώς και όλες τις θεραπείες των ολιστικών μασάζ. Υπάρχει και δυνατότητα διεξαγωγής ως αυτόνομη συνεδρία με οδηγό την αναπνοή και  προφορικές οδηγίες.