+30 6945463801 Αθήνα, Αττική
hero image
 
Ίσως να γνωρίζετε πως τα 432Hertz είναι η ιδανική συχνότητα για όλα τα ζωντανά όντα στη γη μας. Ο καρδιακός παλμός του πλανήτη μας είναι στα 432Hz.
Τα 432 Hz, ή αλλιώς «Verdi's A», ήταν το πρότυπο συντονισμού μουσικής πριν από τον σημερινό συντονισμό των 440 Hz. 
Τα 432 Hz είναι ευρέως ανώτερος συντονισμός που καθιστά τη μουσική πιο ευχάριστη στην ακρόαση, έχοντας μάλιστα θετική επίδραση στο ανθρώπινο μυαλό και σώμα. Είναι μια συχνότητα στην οποία το φυσικό μας περιβάλλον ανθίζει και ευδοκιμεί.

Ο Αυστριακός οραματιστής και φιλόσοφος Rudolf Steiner (1861-1925)  είχε πει πως:
«Η μουσική που βασίζεται στην C = 128 Hz (Α = 432Ηz) θα υποστηρίξει την ανθρωπότητα στην πορεία της προς την πνευματική ελευθερία. Το εσωτερικό αυτί του ανθρώπου είναι χτισμένο στην C = 128 Hz.»

 


 

Τα περισσότερα όργανα που χρησιμοποιώ στις ηχοθεραπευτικές συνεδρίες είναι ‘κουρδισμένα’ στη θεμελιακή συχνότητα των 432 Hz.
Είναι τουλάχιστον ενοχλητικό, όταν συνειδητοποιεί κανείς πως το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής που δημιουργήθηκε και παίζεται τα τελευταία εκατό χρόνια και περισσότερα, είναι συντονισμένο με τη συχνότητα αποσυναρμολόγησης των 440Hz. Αυτή η συχνότητα έχει αρνητικό αντίκτυπο στο μυαλό μας, στη συνείδησή μας, στις φυσικές μας ενέργειες και δονήσεις και στην πνευματικότητα μας. Λαμβάνοντας υπόψιν και τις ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές από τα κινητά, τα ασύρματα  δίκτυα γενικότερα που μας αλλάζουν το πεδίο σε μόνιμη βάση,  ο τακτικός συντονισμός, καθαρισμός και  επαναφορά γίνονται βασικές μας ανάγκες.  


Σημαντικές Σημειώσεις:
Οι παρεχόμενες πληροφορίες προορίζονται να σας δώσουν τα εργαλεία για να λάβετε ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο ζωής και την προσωπική σας ευημερία. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο οποιασδήποτε θεραπείας που έχει συνταγογραφηθεί ή συνιστάται από το γιατρό σας ή από εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας.
Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τα άτομα με βηματοδότη ή σε φαρμακευτική αγωγή, συνιστάται να μην συμμετέχουν σε συνεδρίες ηχοθεραπείας.