+30 6945463801 Αθήνα, Αττική
hero image

Η μέθοδος  S.R.T., συντομογραφία του SPIRITUAL RESPONSE THERAPY, αναπτύχθηκε από τον Robert E. Detzler (1926-2013) ως μία μέθοδος καθαρισμού αρνητικών πεποιθήσεων και προγραμμάτων. Πολύ συχνά βρίσκουμε τον εαυτό μας να επαναλαμβάνει αρνητικά μοτίβα συμπεριφοράς και σκέψης που μας εγκλωβίζουν κυριολεκτικά.

Ο Ντέτζλερ μας λέει πως δημιουργούμε, κληρονομούμε και συλλέγουμε ενέργειες και κατά τη διάρκεια της ζωής και του βίου μας αλλά και πριν από τη γέννηση μας. Αυτές οι ενέργειες λειτουργούν ως εμπόδια & φραγμοί, που μπορεί να προέρχονται από διανοητικούς προγραμματισμούς, περιορίζοντας τα συστήματα πεποιθήσεων μας, αποθηκεύοντας τραύματα, συνειδητά και ασυνείδητα μέσα από εμπειρίες αλλά και φορές τα ‘φέρνουμε’ κατά τη γέννηση μας. Αποτελούν αόρατα ενεργειακά κομμάτια μας που μας κρατάνε πίσω και είναι συχνά τα εμπόδια προς την ευδαιμονία στη ζωή μας. 

Με το S.R.T. μπορούμε να απελευθερώσουμε από αυτές τις στάσιμες αποφρακτικές ενέργειες από τη ζωή μας, ανοίγοντας τον δρόμο προς την επιτυχία, την ευτυχία και μια συνεχόμενη ανοδική εξελικτική ροή. 

 


 

Μια συνεδρία SRT διεξάγεται χρησιμοποιώντας ένα εκκρεμές και ειδικά γραφήματα με βάση μία συγκεκριμένη μεθοδολογία που μας έδωσε ο Ντέτζλερ. Διατηρούμε πάντα συνεχή σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό μας. Ο Ανώτερος Εαυτός μας έχει πρόσβαση σε όλο μας τον ψυχισμό και ενεργοπληροφοριακά πεδία και γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι είναι το καλύτερο για εμάς.

Μπορεί και μας βοηθάει να απαλλαχθούμε απ’ ότι δεν εξυπηρετεί τον ανώτερο σκοπό μας αρκεί να το ζητήσουμε. Με αυτόν τον τρόπο καθαρίζοντας αυτές τις ενέργειες, έλκουμε περισσότερο φως δημιουργώντας έτσι πιο ευνοϊκές συνθήκες στην ζωή μας.

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας ερευνούμε και προηγούμενες ζωές ώστε να εντοπιστούν οι ρίζες των φραγμών, εμποδίων και αρνητικών πεποιθήσεων μας. Στη συνέχεια ζητάμε να  καθαριστούν και να αντικατασταθούν με θετικές ενέργειες και πληροφορίες (θετικές δηλώσεις / λέξεις κλειδιά). 

Μία γενική-ολική εκκαθάριση (60’-120’), συνιστάται πάντα την πρώτη φορά και στη συνέχεια κάποιος μπορεί να δουλέψει για συγκεκριμένα θέματα μεμονωμένα (25’-60’), που τον απασχολούν.
Πριν καλέσετε καλό είναι να γνωρίζεται πάνω κάτω που θα θέλατε να εστιάσουμε για αρχή.

Μια βοηθητική λίστα είναι η ακόλουθη:
Τωρινή ζωή: αρνητικά ζητήματα - άτομα ή μέρη που εμπλέκονται. Άτομα με τα οποία μπορεί να έχετε διενέξεις.
Προβλήματα υγείας: οποιεσδήποτε αλλεργίες, φοβίες, επαναλαμβανόμενα σωματικά προβλήματα, σωματικοί πόνοι.
Οικονομικά, προκλήσεις σταδιοδρομίας: τυχόν επαναλαμβανόμενοι κύκλοι που εμποδίζουν την ευημερία.
Σχέσεις: δυσκολίες με γονείς, αδέλφια, σύζυγο, παιδιά, αφεντικό, άλλους.

 


 

Επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω μηνύματος ή τηλεφώνου για περισσότερες πληροφορίες. (Σημείωση: κατά τη διάρκεια των περιορισμών του COVID οι συνεδρίες προσφέρονται μόνο εξ αποστάσεως).
Έχω ολοκληρώσει την Βασική & Προχωρημένη Εκπαίδευση στο S.R.T. το 2019, με την κ. Α.Παπαδάτου