+30 6945463801 Αθήνα, Αττική
hero image
 

Κατά τη διάρκεια μιας ηχοθεραπείας, δημιουργούνται θεραπευτικές συχνότητες και δονήσεις που διεγείρουν και εναρμονίζουν το ενεργειακά μας πεδία. Καθώς ο ήχος ταξιδεύει πάνω στο φυσικό σώμα, αυξάνεται η ροή της ενέργειας, εναρμονίζοντας μας και φορτίζοντας μας θετικά. Πολλοί αναφέρουν πως χάνουν την αίσθηση του χρόνου και χώρου για κάποια λεπτά, άλλοι νοιώθουν κρύο/ζέστη/παλμούς και δόνηση σε μέρη του σώματος και στο δέρμα.

Οι ήχοι ωθούν το μυαλό να «αφεθεί» και επιτρέπει στον ακροατή να εισέλθει σε μια βαθιά κατάσταση χαλάρωσης. Τα λεγόμενα κύματα Θήτα. Στη κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης ενεργοποιείται μία γενικά ωφέλιμη διαδικασία και αρχίζει η φυσική λειτουργία αυτοίασης του οργανισμού.

 


 

 
Τι μπορεί να βιώσετε κατά τη διάρκεια και μετά από μια Ηχοθεραπευτική ενεργοποίηση:
♦ Βαθιά κατάσταση χαλάρωσης
♦ Εναρμόνιση σε κυτταρικό επίπεδο
♦ Απελευθέρωση εντάσεων από το σώμα και το νου
♦ Απελευθέρωση αρνητικών προτύπων
♦ Ενίσχυση των ανοσολογικών αντιδράσεων του σώματος
♦ Ενεργοποίηση μηχανισμών αυτοθεραπείας 
♦ Γενική διέγερση της υγείας, αναζωογόνηση και αναδόμηση
♦ Ενισχυμένη συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση, δημιουργικότητα 
♦ Αίσθηση χαράς και ξεκούρασης και γενικής ευεξίας
♦ Καλύτερο ύπνο 
♦ Ήρεμη αναπνοή και σταθερό καρδιακό ρυθμό
 

https://www.facebook.com/healingsounds.gr 


Οι εκπαιδεύσεις μου γύρω από τα γκονγκ και την ηχοθεραπεία, άρχισαν το 2013 στο πρώτο εκπαιδευτικό για Gong Masters στην Ελλάδα με τους GongLoveArtLab. Εκπαιδεύτηκα στο Introduction & Intermediate Course in Tuning Forks to 2014 με την Αντιγόνη Τσεγγελή. Το 2016 στη Βερόνα της Ιταλίας με το ‘The Way of the Gong’ GMT, με τους Don Conreaux, Aidan Mc Intyre, Christof Bernhard και Livia Barbosa. Το 2017 στο Brighton της Αγγλίας στο BAST for Group Sound Therapy, με την Lyz Cooper. Μεταξύ το 2018-2019 ολοκλήρωσα τις εκπαιδεύσεις για το Ηχομασάζ I, II, III & IV στην ακαδημία Peter Hess® στην Ελλάδα, με δάσκαλο τον κ. Νίκο Αβραμίδη.