+30 6945463801 Αθήνα, Αττική
hero image

 

Χάθα Γιόγκα


Η Χάθα Γιόγκα, ήταν από τις πρώτες πρακτικές που άρχισα να μοιράζομαι το 2005 στην Μύκονο ιδρύοντας δύο χρόνια μετά το The Yoga Room. Οι ποικίλες ασκήσεις (άσανες) της χάθα γιόγκα βοηθούν το σώμα να παραμείνει σταθερό, ευλύγιστο, αφυπνισμένο και ενδυναμωμένο ώστε να έχει υγεία. Συνδυάζω τη γιόγκα με ροή (Vinyasa) και με την θεραπευτική γιόγκα τύπου, Yin ενθαρρύνοντας τη φυσική ευθυγράμμιση και φόρμα του κάθε σώματος. H σύνδεση σώματος, κίνησης, σκέψης και αναπνοής ικανοποιούν και θρέφουν το σώμα μας σε βάθος.  

Μια τακτική πρακτική ήπιας σωματικής άσκησης, έχει θετική επίδραση στη συνολική ροή της ζωής και της νοοτροπίας μας. Είμαι πιστή ακόλουθος της ‘σωστής’ οργανικής ευθυγράμμισης (Iyengar), της απαλής αναπνοής, καθώς και έναν ήσυχο και φωτεινό νου. Αυτά είναι τα δώρα του συστήματος της γιόγκα που που ασκώ και προτείνω για όλους. 

Προσφέρω ιδιωτικές ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες γιόγκα.

Επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω μηνύματος ή τηλεφώνου για περισσότερες πληροφορίες.

Εκπαιδεύτηκα το 2005, στη Χάθα Γιόγκα (200hr RUT), από την Ειρήνη Ζιάκου (Atmanasana Yoga Studio). Τo 2010 ολοκλήρωσα το (YOGAWORKS) 20hr GroovyKids yoga teacher training με τον Greville Henwood και την Άννα Ζώρζου. ‘Ιρδυσα το The Yoga Room στη Μύκονο μεταξύ (2007 – 2011).


 

 

Θεραπείες Μάλαξης
"Φωτεινό Σώμα"  Διπλή Θεραπεια - ΝΕΟ
Ηχοθεραπεία & Χαλαρωτικό Μασάζ (με 2 θεραπευτές παρών) 60'-90'

Ένας υπέροχος συνδυασμός μάλαξης σε όλο το σώμα από τον έναν θεραπευτή-μασέρ, ενώ δέχεστε ηχοθεραπευτικές συχνότητες, ήχους και δονήσεις που σας οδηγούν σε ακόμα βαθύτερη αρμονία και ευδαιμονία, καθώς παίζω στον ίδιο χώρο, τις ηχογαβάθες και τους μελωδούς καθόλη την διάρκεια της συνεδρίας σας.

Η συνεδρία είναι σχεδιασμένη για καθέναν που επιθυμεί μια πολύ βαθιά χαλάρωση σε όλα τα επίπεδα και στρώματα (φυσικό σώμα & ενεργειακά σώματα).

 


 

Ολιστικό Μασάζ Armoniasis (60’ / 90’ / 120’)

Το ολιστικό μασάζ Armoniasis αγγίζει όλες τις αισθήσεις, καθώς συνδυάζει βιολογικά αρωματοθεραπευτικά έλαια, θεραπευτικό άγγιγμα (Ρέικι) και Ηχομασάζ. Κινήσεις, μαλάξεις και τεχνικές αναζωογόνησης, λεμφικού, βαθύ ιστού, ταϊλανδέζικου και σουηδικού μασάζ, συνθέτουν αυτό το πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό μασάζ, προσφέροντας στο κάθε σώμα ό,τι έχει ανάγκη την δεδομένη στιγμή.

Η χρήση βιολογικών αιθέριων ελαιών είναι πάντα σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

Η διάρκεια και ο χώρος διεξαγωγής προσαρμόζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

 


 

Ολιστικό Αρωματοθεραπευτικό Μασάζ (60’ / 90’ / 120’)

Ένας υπέροχος συνδυασμός ταϊλανδεζικού μασάζ, μαλάξεις και κινήσεις μασάζ αναζωογόνησης, λεμφικού, βαθύ ιστού και σουηδικού, θα χαρίσουν στο σώμα και το νου σας πραγματική αποσυμφόρηση και ευεξία.

Η χρήση βιολογικών αιθέριων ελαιών είναι πάντα σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

Η διάρκεια και ο χώρος διεξαγωγής προσαρμόζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

 


 

Η εκπαίδευση μου στο μασάζ συμπεριλαμβάνει: 2003 ΤΗΑΙ NUAD Α’ κύκλου στο Κέντρο Εναλλακτικών Τεχνών, Rejuvenance & Αγιουρβερδικό Μασάζ Κεφαλής το 2014 στο κέντρο Δίοδος.