+30 6945463801 Αθήνα, Αττική
hero image
 
Προσεγγίζοντας τη ζωή μέσα από την ενεργειακή της δομή και συμπαντικές αρχές, ανακάλυψα ένα πανέμορφο φάσμα από πρακτικές ενεργειακών και φυσικών θεραπειών και ασκήσεων, που με στηρίζει και δυναμώνει σε κάθε μου βήμα. Σήμερα μπορώ να νοιώθω πραγματικά ευγνώμων για ό,τι ζω, έχω και κάνω κάθε στιγμή.

Γεννήθηκα το 1973 στην Ελλάδα και έζησα για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου μεταξύ Νιγηρίας, Αγγλίας, Ελλάδας και Βραζιλίας. 

Το 2000 επέστρεψα σχεδόν μόνιμα στην Ελλάδα και το 2003 μετακόμισα στο Απολλώνιο νησί της Μυκόνου, με τον τότε πεντάχρονο γιο μου.

Εκεί βυθίστηκα στον κόσμο των ενεργειών, των φυσικών και των εναλλακτικών θεραπειών. Η καλή ποιότητα τροφής & βοτάνων, η χάθα γιόγκα, το Ρέικι, πολύ διάβασμα, ο διαλογισμός, η ηλιοθέαση, η θαλασσοθεραπεία και άλλα, με έφεραν κοντά με τη φύση, την αλήθεια μου και τη χαρά. Με αφοσίωση, υπομονή και αγάπη, κατάφερα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να  επιφέρω μια γενική και πλήρη αναβάθμιση στην ποιότητα της ζωής μου και του γιού μου.

 


 

Κάπου στη πορεία, άρχισα να χαλαρώνω την εστίαση και την πρακτική μου και η ζωή έγινε δύσκολη και σκληρή. Αποσυντονίστηκα τόσο πολύ που ο οργανισμός μου ανέπτυξε αυτοάνοσο (νόσο του Χότζκιν), και το 2017 υποβλήθηκα σε χημειοθεραπείες. Καταφέρνοντας με επιτυχία να καθαρίσω το σύστημα μου απ’ όλες τις τοξίνες και με πλήρη επαναφορά της υγείας μου μέσα σε 2 χρόνια, όλη η εμπειρία ήταν ο τέλειος καταλύτης να επανεξετάσω τις προτεραιότητες μου. Επέστρεψα στην Αθήνα το 2018 και αφοσιώθηκα στην επαναφορά της αρμονίας τόσο στη ζωή μου, όσο και του συνόλου. Οι πρακτικές που εφαρμόζω σήμερα στην καθημερινότητα μου είναι και οι θεραπείες που μοιράζομαι μαζί σας. Δημιούργησα αρχικά το Ηealing Sounds ~ ηχοθεραπευτικές ενεργοποιήσεις,  και στη συνέχεια το ARMONIASIS, προφέροντας ολιστικές λύσεις σε όλο το τρίπτυχο Ψυχή ~ Νου ~ Σώμα. 

Αυτή την εποχή σπουδάζω «Ελληνική Παραδοσιακή Θεραπευτική» Unan Tibb Medicine BSc, η οποία δεν είναι τίποτα λιγότερο από την μέθοδο θεραπείας του Ιπποκράτη. 

Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευγνώμων για όλους τους δασκάλους και δασκάλες μου, απ’ όλα τα πεδία, τους μαθητές και τους πελάτες μου, απ’ όσους δέχτηκα και προσφέρω θεραπείες. Πάνω απ΄ όλα, ευχαριστώ τον Θεό για την κάθε μέρα που ζω.

 


 

Φλώρα Ξένη Κρασσακοπούλου

  Σου εύχομαι να έχεις ευτυχία, υγεία & αρμονία!